Servicios
Documents relacionats

Salutació de l'alcalde

En nom de tots i totes els que formem la corporació municipal, vull donar-vos la més cordial benvinguda a la pàgina de l'Ajuntament, que aspira a ser una porta oberta a totes i tots els que vivim a Vinaròs.

Com a institució pública més propera al poble, l'Ajuntament ha de facilitar el màxim d'informació sobre els seus serveis, i fer-ho de la forma més clara i accessible. Aquesta porta virtual, alhora que una eina útil i funcional per a resoldre gestions, és essencial per a acomplir els grans eixos d'aquest nou temps municipal, la participació de la ciutadania en el govern de la localitat i la transparència màxima de tot allò que es resol. El poble reclama un nou temps i aquest portal ha de contribuir al fet que totes i tots sentim l'Ajuntament més nostre.

Els temps no són fàcils i l'Ajuntament ha de dedicar tots els recursos disponibles a recuperar el màxim benestar per a la població, i de manera molt especial, pels segments més desfavorits i vulnerables. Els vinarossencs i les vinarossenques hem de sentir-nos part d'una societat moderna, activa i solidària. Els nostres reptes són millorar els serveis públics i donar suport a totes les iniciatives que contribuïsquen a millorar el desenvolupament econòmic, social i cultural de Vinaròs, i tots els regidors i regidores de l'equip de govern ens comprometem, des de la pluralitat i el compromís, a donar el millor de nosaltres en aquesta tasca. Estic segur que en aquest camí rebrem també les iniciatives i la col·laboració dels grups municipals que no formen part del govern, i ens comprometem a buscar el màxim de diàleg amb totes les forces polítiques i socials.

Aquesta pàgina web vol també ser un aparador per a mostrar el patrimoni cultural, històric, gastronòmic i humà de la nostra ciutat a qualsevol visitant o persona interessada, i mostrar que som una ciutat acollidora en la qual val la pena viure.